Менторска програма

МЕНТОРСКАТА ПРОГРАМА НА LADIES FORUM :
ПРЕДАВАМЕ НАТАТЪК ЖИТЕЙСКИ ОПИТ И БЕЗЦЕННО ЗНАНИЕЖивеем във време, в което информацията е океан, а свръхдинамиката – правило. Днес познанията, бизнес опитът и житейската опитност в отношенията с хора са най-ценният капитал.

В „Дамски форум“ вярваме, че споделянето на постиженията в бизнеса на нашите членове и особено на пътя към тях е повратната точка към успеха на млади жени-предприемачи или градящи кариера в корпоративния свят.

Много от нас отделяме от своето време за традиционната ни менторска програма. Целта ѝ е да стимулира потенциала на женската общност от професионалисти, да изгражда връзки и контакти в бизнес средите, полезни за разширяването на хоризонтите и култивирането на самочувствие и увереност.

В нашата общност се чувстваме призвани за тази мисия – сред нашите членове са едни от най-изтъкнатите дами в българския бизнес. И те са готови да споделят с онези, които поемат по техния път.

Менторската програма на „Дамски форум“ продължава 6 месеца, а менторската връзка е двустранна и диалогична, изтъкана от разбирателство, проницателност и преодоляване на предизвикателствата. В проекта се включват млади жени, стартиращи или вече започнали кариера / бизнес, които вярват, че имат още много да научат и да стигнат още по-далеч по своя професионален път.

Менторската програма на Ladies Forum е част от международната програма „Одисей“, въведена в България от форума, за да развива предаване на познание и опит между силни, мотивирани и целеустремени жени в бизнеса, които споделят енергията да променят обществото.